Hello Friends Welcome to Our amazing and unique collection of WhatsApp DP and status .We have posted whatsapp status and dp ideas on various trendy topics such as love, sad, emotion, funny , attitude ,cool , stylish and lot more .But this time we have come with something new that we hope you would love .Here are some of the best exam time whatsapp Dp and funny exam tension status .
Funny Definition of Study
Exam Tension Status and Quotes
Here are the best and most searched exam time trolls with exam time funny quotes .Get Exam tension status and quotes , exam tension images with quotes , exam hd wallpapers and funny exam images to share with your best buddies during exam times . If you are looking for exam pressure quotes and images such as do not disturb – exam time , then you are at a perfect place .Enjoy these funny exam status and Photos .
Night before exams is lyk a Nyt be4 Xmas , U can’t sleep , Yet hope 4 a miracle.
Law of studentology: Book continues 2 b in state of rest or remain covered with dust , unless exam datesheet come .
It takes 15 trees 2 produce da amount of paper that we use 2 write 1 exam. Join us and promote da noble cause of saving trees. SAY NO TO EXAMS !!!!!
Da more U study 4 exam , da less sure U r as to which answer they want.
Exam Tension Funny Pictures
Funny exam memes for facebook
Keep Calm and Study For Exam Images
Studying = Student + Dying =Funny Exam status
Do not disturb , it is exam time HD Wallpapers
Exam Tension Photos for girls
Funny Exam time Pictures
Reality of Exams – Funny status for exams
True story of Every Engineer Student
Biggest Exam Troll
Why we fail in exam ? Reason is explained here…….
1 Year = 365 Days .
Sleeping hours = 8 hours per day .
Means sleeping hours in a year = 122 days .
Days left = 365- 122 = 243 days
Festivals like Diwali , holi etc…and summer vacation = 61 days
Days left = 243- 61 = 182 days
Numbers of Sunday per year = 52
Now we have just = 182-52 = 130 days
Other important days like family functions =15days and college fests = 40 days
Days left for study = 130 -55 =75 days
Eating ( breakfast , lunch and dinner ), bath and other daily task = 3 hours per day
It means 46 days in a year
Days left = 75 -46 =29 days
Chatting with friends = 1 hour per day => 15 days
Now we have just = 29 – 15 =14 days
We can fall sick = 10 days
Now left with = 14 -10 = 4 days
Watching T.V = 3 days ( per year )
Days for study = 4 -3 = 1 day
JUST 1 DAY …..
Guys You have 1 day for a birthday in a year and how can you study on that day !!!!
More Exam time Quotes recommended :
Exam time Facebook Covers
Exam Time Funny Whatsapp Status
Download the picture of your choice and update as your Whatsapp dp during this exam time .For more whatsapp status and dp ideas on other topics, browse our whatsapp category where you will get unlimited status and display pictures on every trendy topic .If you loved our effort , hit the share button t share it with your friends .